Удължена гаранция 5 години Дайкин

Удължена гаранция 5 години

След успехът на своята платформа Stand BY Me (SBM) в редица европейски държави, Daikin я въвежда и в България .

SBM е интернет портал и дава възможност на крайните потребители да намерят цялата необходима информация за закупеното от тях Daikin устройство и да се възползват от възможността да удължат гаранцията на техниката си до 5 години . Също така всеки клиент на марката може да открие сервизния център, към който пренадлежи уреда му, да зададе своите въпроси и да запази час за поддръжка при нeo бходимост.

За да се възпозват потребителите на Daikin от тази услуга, е необходимо да регистрират устройството си на уеб сайта Stand By Me. https://standbyme.daikin.bg/bg/

 

Предимствата за крайния потребител :

ПЪЛНА СЕРВИЗНА ИСТОРИЯ НА КЛИМАТИКА - публикувана е в профила на всеки регистриран клиент.

ДАННИ ЗА ГАРАНЦИЯТА– детайли за гаранцията на инсталацията, описани по ясен и прозрачен начин. 
5 ГОДИНИ УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ -  всеки регистриран потребител ще има възможност да удължи гаранцията си за резервни части до 60 месеца.

НАПОМНЯНЕ ЗА ПОДДРЪЖКИ - всеки регистриран клиент и сервизния му партньор получават автоматично напомняне за профилактика по програмата SBM за удължена гаранция .

ЛЕСЕН КОНТАКТ- в профила на потребителя са публикувани контактите на сервизния му партньор. 

 

 

Условия за удължаване на гаранцията до 5 години по програма
Stand By Me 

1. Всеки клиент закупил климатик Daikin   трябва да предостави попълнен формуляр с искане за удължаване на гаранцията до 5 години. Удължената гаранцията покрива доставката на резерните части от Дайкин*.

2. След това потребителят трябва да потвърди регистрацията си на: https://standbyme.daikin.bg/bg/

3. За да важи удължената гаранция, е необходимо всеки клиент  след получаване на известие от системата на Дайкин за предстояща поддръжка, да се свърже с офисите на Димекс клима в срок до 30 дни с лед известието. Съвместно със сервизния център на фирмата се планира дата посещение за платената профилактика , която не трабва да надхвърля 30 работни дни.

4. Профилактиката на климатика включва:

  - посещение на адрес

  - демонтаж на въздушни филтри на вътрешното тяло на климатика и измиване 

  - почистване на топлообменика с професионален препарат за дезинфекция 

  - почистване на пластмасовите компоненти на вътрешното тяло 

  - замерване на параметрите на системата

  - почистване и проверка дренажната тръба

5. **60 месеца гаранция- STAND BY ME DAIKIN– при извършване на услугата профилактика, в края на третата, и в края на четвъртата година, която се заплаща допълнително по ценова листа.

6. При необходимост след приключване на профилактиката , сервизният екип дава препоръка за допълнителни дейности, които могат да се извършат, за да се под обри работа на климатика. Всяка допълнителна дейност и сервизна услуга се заплащат по ценовата листа на Димекс клима.

 

*Гаранцията не покрива : фреон, пластмасовите компоненти на климатика, както и кондензните линии и елементите извън климатика. 

**Tази цена е валидна до 31.12.2019г. като фирмата си запазва правото на корекция с оглед на пазарните условия . Всяка промяна ще бъде своевремeнно публикувана в сайта на компанията . 

Климатици на изплащане

За нас

Димекс клима е фирма с изградени магазини в гр. Пазарджик, гр. Велинград и гр. Казанлък за продажба, монтаж и сервиз на инверторни и хиперинверторни климатици сплит, мултисплит, подови, касетъчни, колонни, канални климатици и термопомпи от марките Daikin, Fuji Electric, Mitsubishi Heavy, Fujitsu-General, Midea, Gree, Toshiba, LG, Panasonic, Chigo и други марки японски климатици. При нас ще намерете най-новите и евтини климатици и въздухопречистватели на ниски цени с безплатен монтаж и до 5 години гаранция. Предлагаме монтаж и сервиз на климатици в област София, област Пловдив, област Пазарджик, област Стара Загора, община Банско, община Разлог и други населени места в България.

© 2015 - 2020 Всички права запазени