Удължена гаранция 5 години Дайкин

Удължена гаранция 5 години

След успехът на своята платформа Stand BY Me (SBM) в редица европейски държави, Daikin я въвежда и в България .

SBM е интернет портал и дава възможност на крайните потребители да намерят цялата необходима информация за закупеното от тях Daikin устройство и да се възползват от възможността да удължат гаранцията на техниката си до 5 години . Също така всеки клиент на марката може да открие сервизния център, към който пренадлежи уреда му, да зададе своите въпроси и да запази час за поддръжка при нeo бходимост.

За да се възпозват потребителите на Daikin от тази услуга, е необходимо да регистрират устройството си на уеб сайта Stand By Me. https://standbyme.daikin.bg/bg/

 

Предимствата за крайния потребител :

ПЪЛНА СЕРВИЗНА ИСТОРИЯ НА КЛИМАТИКА - публикувана е в профила на всеки регистриран клиент.

ДАННИ ЗА ГАРАНЦИЯТА– детайли за гаранцията на инсталацията, описани по ясен и прозрачен начин. 
5 ГОДИНИ УДЪЛЖЕНА ГАРАНЦИЯ -  всеки регистриран потребител ще има възможност да удължи гаранцията си за резервни части до 60 месеца.

НАПОМНЯНЕ ЗА ПОДДРЪЖКИ - всеки регистриран клиент и сервизния му партньор получават автоматично напомняне за профилактика по програмата SBM за удължена гаранция .

ЛЕСЕН КОНТАКТ- в профила на потребителя са публикувани контактите на сервизния му партньор. 

 

 

Условия за удължаване на гаранцията до 5 години по програма
Stand By Me 

1. Всеки клиент закупил климатик Daikin   трябва да предостави попълнен формуляр с искане за удължаване на гаранцията до 5 години. Удължената гаранцията покрива доставката на резерните части от Дайкин*.

2. След това потребителят трябва да потвърди регистрацията си на: https://standbyme.daikin.bg/bg/

3. За да важи удължената гаранция, е необходимо всеки клиент  след получаване на известие от системата на Дайкин за предстояща поддръжка, да се свърже с офисите на Димекс клима в срок до 30 дни с лед известието. Съвместно със сервизния център на фирмата се планира дата посещение за платената профилактика , която не трабва да надхвърля 30 работни дни.

4. Профилактиката на климатика включва:

  - посещение на адрес

  - демонтаж на въздушни филтри на вътрешното тяло на климатика и измиване 

  - почистване на топлообменика с професионален препарат за дезинфекция 

  - почистване на пластмасовите компоненти на вътрешното тяло 

  - замерване на параметрите на системата

  - почистване и проверка дренажната тръба

5. **60 месеца гаранция- STAND BY ME DAIKIN– при извършване на услугата профилактика, в края на третата, и в края на четвъртата година, която се заплаща допълнително по ценова листа.

6. При необходимост след приключване на профилактиката , сервизният екип дава препоръка за допълнителни дейности, които могат да се извършат, за да се под обри работа на климатика. Всяка допълнителна дейност и сервизна услуга се заплащат по ценовата листа на Димекс клима.

 

*Гаранцията не покрива : фреон, пластмасовите компоненти на климатика, както и кондензните линии и елементите извън климатика. 

**Tази цена е валидна до 31.12.2019г. като фирмата си запазва правото на корекция с оглед на пазарните условия . Всяка промяна ще бъде своевремeнно публикувана в сайта на компанията . 

За нас

Димекс клима е фирма с изградени магазини в гр.Пазарджик, гр.Пловдив и гр.Казанлък за продажба, монтаж и сервиз на инверторни и хиперинверторни климатици сплит, мултисплит и термопомпи от марките Daikin, Fuji Electric, Mitsubishi Heavy, Fujitsu-General, Midea, Gree, Toshiba, LG и други марки климатици. При нас ще намерете най-новите инверторни и хиперинверторни климатици на цени подходящи за вашия бюджет. Предлагаме безплатна доставка, монтаж и сервиз на климатици с наши партньори в София, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Стара Загора, Сливен, Девин, Шумен, Панагюрище, Хасково, Ямбол, Благоевград, Велико Търново, Враца, Габрово, Видин, Банско, Костенец, Монтана, Димитровград, Търговище, Ловеч, Сърница, Разлог, Разград, Доспат, Смолян, Свищов, Кричим, Септември, Батак, Карлово, Севлиево, Велинград, Брацигово, Пещера, Хисаря, Старосел и други населени места в България.

© 2015 - 2019 Всички права запазени
Магазин за климатици Пазарджик-продажба монтаж сервиз профилактика на японски инверторни и хиперинверторни климатици и термопомпи Дайкин, Мицубиши, Фуджитсу, Мидеа, Тошиба в Пазарджик, Пловдив и Казанлък България