За нас

"Димекс клима"  е фирма за продажба, доставка, монтаж, сервиз, профилактика и поддръжка на климатици и климатична техника.Фирмата има издадени сертификати за правоспособност и работа с климатични системи. Предлагаме професионален монтаж който извършваме чисто с необходимите инструменти и качестово на дългогодишния ни опит. Целите ни са, да удовлетворим представите и желанието на клиента за комфорт уют качество и цена. Нас ще ни препоръчат вашите познати, роднини и приятели останали доволни от нашата работа и цени. В офиса ни, Вие ще получите консултация за оптималния и правилния избор между огромния асортимент от климатични системи. Ние предлагаме голяма гама от разнообразие от марки и модели климатици.

 

Предлагаме затворен цикъл от услуги – консултация, оглед, доставка, монтаж, профилактики, гаранционна и извънгаранционна сервизна поддръжка. Персонала е висококвалифициран, с дългогодишен опит и мотивиран да даде най-доброто от себе си, за да остане клиента доволен от професионално свършена работа.Имаме много изпълнени обекти, частни домове, офиси, магазини, държавни учреждения, в т.ч. държавни поръчки, които са атестат, че изпълняваме необходимите изисквания за тази дейност.

Димекс Клима ЕООД извършва диагностика и ремонт на всички видове климатици

Изборът на отоплителен уред е винаги дългосрочно решение и добрата инвестиция ще ви спести много разходи в бъдещото му ползване.Продажба,монтаж и сервиз на климатици - Град Пазарджик и град Пловдив

 

Адрес: гр.Пазарджик бул. България 79

Тел. :0886 249 744

© 2015 - 2017 Всички права запазени