Инверторни климатици Дайкин Оторизиран дилър

DAIKIN HOME COMFORT EXPERT

 

За нас

СЕРТИФИКАТИ

 КАКВО ОЗНАЧАВА HOME COMFORT EXPERT Когато купувате климатична техника с марка Daikin търсете логото на Home Comfort Expert. Daikin гарантира, че избирайки техните специално подбрани експерти ще получите: 1.   Най-добрата консултация за продуктите и техните характеристики 2.   Професионален монтаж и поддръжка на продуктите, съгласно изискванията на Daikin 3.   Най-доброто гаранционно и извънгаранционно обслужване 4.   Най-добрите оферти и цени, които други представители на Daikin не могат да предложат. Home Comfort Експертите отговарят на най-строгите изисквания: висока квалификация, непрекъснато обучение, всички необходими сертификати за работа с хладилни агенти. Те са строго подбрани от Daikin, въз основа на редица проверки. В замяна на това Home Comfort Експертите получават техническа поддръжка от Daikin по всяко време, от което клиентите могат директно да се възползват. Програмата (HCE) е отличителен знак за експертни познания и доказана компетентност във всички области на климатичната технология.  На официалната страница на Daikin може да направите справка кои фирми са Home Comfort Експерти, както и да се информирате повече за програмата.

"Димекс клима" ЕООД  е фирма за продажба, доставка, монтаж, сервиз, профилактика и поддръжка на климатици и климатична техника.Фирмата има издадени сертификати за правоспособност и работа с климатични системи. Предлагаме професионален монтаж който извършваме чисто с необходимите инструменти и качестово на дългогодишния ни опит. Целите ни са, да удовлетворим представите и желанието на клиента за комфорт уют качество и цена. Нас ще ни препоръчат вашите познати, роднини и приятели останали доволни от нашата работа и цени. В офиса ни, Вие ще получите консултация за оптималния и правилния избор между огромния асортимент от климатични системи. Ние предлагаме голяма гама от разнообразие от марки и модели климатици.

 

Предлагаме затворен цикъл от услуги – консултация, оглед, доставка, монтаж, профилактики, гаранционна и извънгаранционна сервизна поддръжка. Персонала е висококвалифициран, с дългогодишен опит и мотивиран да даде най-доброто от себе си, за да остане клиента доволен от професионално свършена работа.Имаме много изпълнени обекти, частни домове, офиси, магазини, държавни учреждения, в т.ч. държавни поръчки, които са атестат, че изпълняваме необходимите изисквания за тази дейност.

Димекс Клима ЕООД извършва диагностика и ремонт на всички видове климатици

Изборът на отоплителен уред е винаги дългосрочно решение и добрата инвестиция ще ви спести много разходи в бъдещото му ползване.

КАКВО ОЗНАЧАВА DAIKIN HOME COMFORT EXPERT

Когато купувате климатична техника с марка Daikin търсете логото на Home Comfort Expert. Daikin гарантира, че избирайки техните специално подбрани експерти ще получите:

 1. Най-добрата консултация за продуктите и техните характеристики
 2. Професионален монтаж и поддръжка на продуктите, съгласно изискванията на Daikin
 3. Най-доброто гаранционно и извънгаранционно обслужване
 4. Най-добрите оферти и цени, които други представители на Daikin не могат да предложат.

Home Comfort Експертите отговарят на най-строгите изисквания: висока квалификация, непрекъснато обучение, всички необходими сертификати за работа с хладилни агенти. Те са строго подбрани от Daikin, въз основа на редица проверки. В замяна на това Home Comfort Експертите получават техническа  поддръжка от Daikin по всяко време, от което клиентите могат директно да се възползват. Програмата (HCE) е отличителен знак за експертни познания и доказана компетентност във всички области на климатичната технология.

 На официалната страница на Daikin може да направите справка кои фирми са Home Comfort Експерти, както и да се информирате повече за програмата. Продажба,монтаж и сервиз на климатици - Град Пазарджик и град Пловдив

 

Адрес: гр.Пазарджик бул. България 79

Тел. :0886 249 744

© 2015 - 2017 Всички права запазени